Mad&Vintorvet
Torvegade 5
8850 Bjerringbro
Tlf.: 86684155

Uge 49

600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
4 stk. marinerede koteletter
1 stk. forloren hare
1.000 g stegeflæsk i skiver

DKK 299,00

Download opskrifter

Uge 50

600 g hakket oksekød
800 g rørt fars
600 g bankekød i skiver
500 g hjemmelavet bacon
1 bakke kalvefrikassé

DKK 299,00

Download opskrifter

Uge 51

600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
600 g bankekød i skiver
500 g bacon
750 g panderet (med grøntsager)

DKK 299,00

Download opskrifter

Uge 52

600 g hakket oksekød
600 g hakket svine og kalvekød
600 g oksekød i tern
1 bæger hjemmelavet suppe
750 g medister

DKK 299,00

Download opskrifter