Mad&Vintorvet
Torvegade 5
8850 Bjerringbro
Tlf.: 86684155

Uge 04

4 stk. marineret kyllingebryst
600 g hakket kalve- og skinkekød
1 stk. italiensk farsbrød
750 g panderet
1 kg ribbensteg (med ridset svær)

DKK 299,00

Download opskrifter

Uge 05

600 g hakket oksekød
4 stk. koteletter
750 g kalvegryde (med forårsløg og bønner)
1 kg stegeflæsk i skiver
500 g wokstrimler

DKK 299,00

Download opskrifter

Uge 06

600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
4 stk. slagterkoteletter
1 kg rullesteg
1 kg nakkefilet (rødvinsmarineret)

DKK 299,00

Download opskrifter

Uge 07

500 g oksekød i tern
600 g hakket oksekød
750 g kalkungryde (med urter)
1,2 kg svinekam (med svær uden ben)
4 stk. slagterkoteletter

DKK 299,00

Download opskrifter