Mad&Vintorvet
Torvegade 5
8850 Bjerringbro
Tlf.: 86684155

Uge 44

600 g hakket oksekød
1.000 g ribbenssteg
1 bæger hjemmelavet suppe
750 g kyllingepande (med grøntsager)
600 g oksekød i tern

DKK 299,00

Download opskrifter

Uge 45

600 g oksekød i tern
600 g hakket oksekød
800 g simreret
1 stk. lasagne
800 g saltet kogt skinke

DKK 299,00

Download opskrifter

Uge 46

600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
800 g panderet
1 stk. suppe
1 stk. farsbrød

DKK 299,00

Download opskrifter

Uge 47

600 g hakket skinkekød
4 stk. krebinetter (med krydderrasp)
800 g julemedister
800 g simreret
1 stk. ovnret i bakke

DKK 299,00

Download opskrifter